Gembirakah aku??

13/5/12

Assalamualaikum..



Hari ini banyak masa luang..so agak rajin mengadap lappy he.Dua tiga menjak ni banyak benda-benda yang diluar jangkaan yang jadi.Tapi alhamdulillah mujurla semuanya benda yang sweet dan baik jer.Perasaan memang tak boleh digambarkan memang hepy giler bezt sangat..rasanya giler pun tak mungkin bezt cam ginii....Ngee (^_*)

Kalau boleh hari-hari nak rasa hepy..tapi tulaa name pun dah  kehidupan mana boleh suka-suka hati kite jer nak camtu dan camni kan.Tapi apepun rasa syukur sangat...ni pun dah memadai.Harap-harap pahni kita lebih kuat dan tabah lam hidup ni.Tak kira masa sedih or gembira tetap bersemangat...jangan cepat putus asa dan setiasa senyum.....

P/s: tengah senyum sorang2 depan cermin...menyampah tgk muka sendiri hehehe

18 comments:

Harith Iskandar said...

kalau ikut muke makcik tu mmg nampak gembire dh tu..so xde la org lain bimbang ..ehehe :P

Unknown said...

that grandmother so cute..!!! kawaiii ..iloveyouu lahh

Ira Nira said...

Harith:hehe..cute sgt m'cik 2 kan.comel ngee
unknown:hehe..tq2 =)

♔Lady Ainaa♔ said...

lawak la muka nenek tu...anyway, hav happy day sis...klu dlm susah pun, ingat Allah sure akn kembali tenang dan happy... Chill...^.^ May Allah bless u

ieda said...

bukan hari2 dpt happy kan nira
dlm happy ada duka
mengalir air mata
deras bagai hujan
sedih ....

ejulz said...

betul tu.. kalo blh hari2 nak hepy..

putryteya said...

ye sangat setuju . Bila kita happy , bersyukur . :) Nikmat Tuhan

Bulan Syurga Firdausi said...

hehehe senyum je bile hepi ke x hepi..da senyum t mesti hepi jgk ;)

Sally Yatiey said...

Betul2. Senyumlah walaupun dalam masa kita tengah sedih ataupun gembira :D

Masha Meisters said...

senyum..ketawa..ubat segala kesakitan..huhu
senyumlah..senyumlah ah-hai cek mek molek!

ziezah said...

senyum seindah suria yg memberi cahaya.. senyum lah dari hati..dunia kan berseri :)

afzalsukasuki said...

harini afzal hepi..dari tadi masuk opis menyanyi2 lalala hahaha

✿✿mamAuni✿✿ said...

salam perkenalan..

wah mcm ada berita gumbira jer ni..folo ur blog dear, ju singgah blog akak plak..:D

ctk said...

amboiiii.....ada ape gembira sgt tuh :D

KorN said...

mase tgk cermin tu cuba tny, awak knal saya x?

5zol said...

tergoda ngn makcik tu..

http://5zol-saidsomething.blogspot.com/

Selendang Merah said...

alaaaaaa...comellah nenek tu..nak num fon dia lah..ehehe

wah bestnya dia gembira...hargai kegembiraan tu...

SheCinta said...

HEHEHE...u smile I pun terikut smile...nice entry !~ :D