Cold November Rain......


24/11/13 - 11.34 pm

Assalamualaikum.......




November semakin hampir ke penghujungnya. Melalui mood di bulan November yang dingin..sejuk satu perasaan yang berbeza, rasa tenang...damai...hurmmm sukar untuk digambarkan. November yang sangat indah.......

Melihat, merasai dan menghidu bauan hujan yang turun. Menikmati setiap keindahan ciptaan Tuhan. Sungguh mengagumkan. Terpesona, mengasyikan dan sangat menenangkan...


Selamat Tinggal November.................







14 comments:

Sop said...

slmt datang disember :)

Teena Tna said...

hujan2 macam ni tidur sedaapp...

Sabrina SA said...

Sekejap je masa berlalu...

budoxe lee said...

singgah follow sini

budoxe

Bulan Syurga Firdausi said...

minggu lepas seminggu jugak lebih kurang kat pantai timur.. kat sana memang hujan sokmo...

Aefa Aerisya said...

kan.. november dah nak berlalu pergi.. sini hujan~~ best tidur mlm ni :D

Cik Cammy Lia said...

singgah folo cni

✿ pink velvet ✿ said...

kejap je rase kan :)

Isyraf Imrani said...

moga disember akan datang boleh kita manfaatkan sebaiknya.

pantas betul masa berlalu

Nadratul Syazwana said...

Salam Disember kak Nira :)

Ohno!!! said...

Assalamualaikum...
Singgah baca sini plak :D

twinscraftlife said...

안녕하세요~hi we are twinscraflife! We sell handmade products such as phone cover, ear plug, pouch, bag, bookmarks! All are very unique and are customizable^^ 감사합니다~ please visit us at http://twinscraftlife.blogspot.com/

Nadratul Syazwana said...

Aik? Lamanya menghilang kak Nira? Dah nak New Year ni? Hehe

tirahzairi said...

tahun baru dh nie ira....hihi