Entry Kurang Kasih Sayang

28/8/13 - 1.05 pm

Assalamualaikum....

Kembali lagi kat sini. Dah lama tak update blog. Seriously, beberapa bulan ni aku tak tau ke mana mood aku menghilang. Semua benda yang aku buat tak kena...semua yang aku buat tak menjadi. Asyik nak marah dan marah jer...melampau jer perangai camni he

Kalau terusan dengan perangai gini gerenti semua orang akan boikot aku  habis-habisan kan..Aku ni nampak jer keras hati, keras kepala bagai tapi semua itu hanya luaran jer, kerana hakikatnya hati aku...hati ini, lembut dan nipis sesangat..cepat sangat sentap tau hehe

Hari ini, aku rasa macam baru tersedar dari mimpi yang panjang, masih rasa mamai dan pening-pening lalat lagi. Beberapa bulan melalui hari-hari yang sangat mengelirukan...Fuhh semoga aku dapat merubah dan memperbaiki segala kesilapan dan ketelanjuran perbuatan dan segalanya....

Semoga dipermudahkan jalan dan urusan bagi aku. Taknak fikir banyak-banyak, kuatkan semangat, cekalkan hati dan indahkan senyuman..........................sekian










12 comments:

mujahidah maisarah said...

entri kurg kaseh syg?? lawaknye tajuk.eheee

Suhaariff said...

kucing tu kiuttttt sangat
:)

Norhasniza Khalid said...

kucen tu mak aihh... comel ... mama follow sini yer... 687

Bulan Syurga Firdausi said...

moga Allah limpahkan rahmatNya insyaAllah... :) kucing tu pun memandu muka serius.. hee

akmaL said...

semoga hari mendatang akan lebih dipermudahkanNya..btw comey sngat kucing tu bawak kereta >.<

~cik atin~ said...

kucing tuh dah ade lesen belum? kih3

Nadratul Syazwana said...

Ehee have a nice day awak ^_^ Dah jangan pening-pening lalat ehh

Harith Iskandar said...

jgn ilang mood.buat selamber je mcm kucing tu.drive wat xtahu jerk...ehehe :p

SYAH'IZZAT said...

banyakkan bersabar and have fun ngan family and fren sure okay :)

Nira said...

mekacihh komentar2 sumenya :)

HuSNa MicHi said...

singgah... :)

Aefa Aerisya said...

28.8?? my birthday ahaha.. comel kucing tu :D tajuk entry kemain lagi hihi