Kegembiraan Terlampau

02/09/12 - 3.10 am

Assalamualaikum......


Hiyarkkk...orang lain tengah nyenyak tidur tapi aku plak mak aihhh masih tak lena-lena gak tidurnya huhu kenapakaahhh???...namun yang pasti bukan pasal putus cinta or putus kasih coz aku memang tak..tak ^ ^

Orang kata kalau kita tengah gembira pun camni gak kan..makan tak lalu..mandi tak basah. Tapi yang pasti kegembiraan terlampau ni mungkin kerana aku tengah menunggu sesuatu tapi bukan lamaran ok takda kaitan he...Al-kisahnya ada sesuatu yang aku impikan selama ni akan tercapai..dah lama berangan nak, alhamdulillah akhirnya tercapai gak.....

Thankz Ya Allah, kerana kirimkan orang-orang yang selalu menjaga hati ini. Yang sudi merealisasikan semua impian-impian indahku. Tak mampu rasanya nak balas semua pengorbanan mereka, yang terdaya hanyalah ucapan terima kasih yang tak terhingga....(^_^)

P/s : Tengah senyum sorang-sorang sambil tunggu Encik Posto datang bawah pokok nangka....Mood : kegembiraan terlampau.....ooYeaaa

Menghitung hari...saboooor2 he


23 comments:

caliph shuriken said...

dapat sambung blajar ka? ^^

Nira said...

he x...tp dpt something y special hee =)

Azriff Aziz said...

nice kucing, buat saya tersengih tapi mulut takbukak. :)

CikMunBlogger said...

nak kawen ? ? ?
jangan lupa jemput .
nak jadi pengapit taw !
huhu :D

rindu kembar kite nie . ehh :D

Arham Md Ali said...

Ni mesti dapat handset baru ke, camera ke ape ni haha.

yoon da-hyun said...

hello :) im following you . if u dont mind , hit me back ~ thank you :D visit me : appledahyun.blogspot.com

Zul De Alexis said...

amboiii..kemain dia tengok pun sweet jew..:)

Crew Fathi said...

Walaikumsalam... Comei kucing tu.. Hehehe

Bulan Syurga Firdausi said...

mmm tgh cube bfikir dapat ape ni ye...mmmm dpt jemputan p haji?umrah?

ayut said...

mmg klu tgh gmbira tido jd tak lena dbt yer..hihi :)

amranaiman said...

nk cerita .. tp x nk cerita.. haha aduhai :P

mohd izuan said...

kuat jiwang2 tgh2 mlm

syahirooAhmad said...

tak sabar nak tahu ni..nt nira share tau.

hnahdy said...

kalau gembira terlampau ni bagus untuk diet.hehe kan awak xlalu makan..hehe lawak ja ek :)

cik nana said...

hepi sebab ape tu la ye. hihi cer la kongsi.hee

Jaja Sutera said...

salam..hai.. :) Jaja dah follow awak.. ^_^
jom follow Jaja balik..
Jaja juga nk jemput awak join GIVEAWAY dari Jaja..
click sini..

http://jajasutera.blogspot.com/2012/09/giveaway-from-sept-to-nov-by-jaja-sutera.html

fadh leyanie said...

semua tertanya2..apa yg spesel tu..:P

Ain Najwa said...

betul tu yunx..kite kena happy sntiasa..barula hti sntiase tenang..jiwa pown aman.. =) hehehe..

Farina Hunny said...

waa macam best je nih :D

Cik Yaya said...

amboi..apela tu agknyer ye...
hehee..xkesala apepon..jnji awk bhgia..^,^

Razanah Amy said...

salam nira...kalau dah org tu gembira tapi tak tau knp...ini mesti kes ada jejaka yg nak tampil ke depan untuk berjumpa dgn nira...hihihi

faiq said...

tudia smpai xtdo hah

TiranaAduka said...

belek-belek diary usang nira