Don't Be Sad.........


01/08/12 - 3.01 am
Assalamualaikum...




Salam ramadan yang mulia....Umm lama sangat rasanya aku private blog ni. Memang rindu sangat nak berblogging tapi terpaksa tahan...sabor-saboor. Ada benda lain yang lebih penting..sangat busy umm  yummy!!!

Cuba mencari ketenangan dan akhirnya aku berjaya...berjaya menambahkan lagi stress hehe..kadang-kadang terfikir, mengapa selalu aku..why always me??..oohh semua itu rahsia Allah. Maybe banyak sangat dosa aku kot sebelum ni huhu = =
 
Orang kata di bulan yang baik camnila sesuai untuk kita merenung balik setiap kelemahan diri dan belajar memperbetulkan segala kesilapan kita yang lalu. Sama-sama kita berdoa semoga ramadan kali ini akan beri kita makna yang lebih mendalam. Cuba berubah ke arah yang lebih baik dan di redhai Allah...Amiiin


Don't be sad...
if u feel pain now...others have been aching for years
if u have sinned....then repent
if u have commited a mistake...correct it
the doors of repentance are ever open...
the fountain of forgiveness is ever rich...........
so, don't be sad...





20 comments:

Masmira Masri said...

la tahzan =)

do visit n follow
http://myaleo.blogspot.com/2012/08/perangai-bila-demam-si-manja.html

Muhammad Syahrul Firdaus said...

laa tahzan :) yup amin insyaAllah...
mm sblm ni nk kmen kt blog awk tp jd private :) xdpt nk msk..

Chenta Eyfa Latieyfa said...

La Tahzan..buang ia jauh2 ok..hehe

Zufar Najib said...

Allah tahu yang terbaik untuk setiap hambanya. :) bersabar satu kemanisan iman.

Encik Atan said...

insyallah...dlm bulan nie ada magfirah...

Mr.She said...

baru berhajat nk komen "la tahzan" td. x sgka ramai yg komen cmtu. hihi :P

jgn bersedih. di sebalik kepahitan pasti ada kemanisannya :')
Allah itu maha adil <3

caliph shuriken said...

salam ramadhan & selamat beramal.. xmo sedih2 tau ^^

Nasuha said...

salam ramadhan dn selamat berpuasa kak. sy blogger bru..

Cendol said...

aahkan..kalo kite rase sedih mesti ade org lain yg lagi sedih..dont be sad,be strong.
ira ira ira!!dngr tak cendol panggil!!
haha tenkiu tau singgah belog cendol.cendol follow sini :)

Nurul Husna Mohd Hassan said...

jangan sedih2 k :)

mekasih singgah blog saya :)

::BudakaCamaTa:: said...

awak jgn sedih,,,,sume ni ade hikmah yang kita tak tahu...plus, Allah akan buat yg terbaik utk setiap hambanya kan...chill...;)

TiranaAduka said...

Assalamualaikum wbth...

USAHLAH.....bersedih....................

Salam perkenalan dari
TiranaAduka...
Selaku blogger baru ...memohon maaf atas kehadiran di blog ini.....tanpa diundang...maaf dari Tirana..

From TiranaAduka.....: Darjah satu Merah - Sek.Ren.Keb..

Jemput singgah blog saya.....jika ada kelapangan dari anda.....

Wasalam..
Ikhlas,
TiranaAduka...

Asmara said...

InsyaAllah.. moga apa yg dilakukan akan dipermudahkan olehNya. Amin..

Masha Meisters said...

insyaallah...allah telah menjanjikan yang tebaik buat umatnya..sabar itu adalah ssuatu yang manis :)

Nurrul said...

betul tuh... Jgn bersedih... :)
senyum walaupun sakit at least terubat walaupun sedikit :>

*suka quote akhir tuh.. Nurrul ambik yer :)

aiNa yaZiD said...

dont be sad dear.. =)sama2 lah kita amek keberkatan dlm bulan yg mulia ini...

Nurulee said...

Dont be sad cuz anything that Allah gave to us there have a goodness. InsyaAllah =)

syahirooAhmad said...

bulan ramadhan ni begitu banyak cabaran yang saya lalui.. but2 semua tu menyedarkan syaa bahawa "kesabaran anda sedang diuji" jadi apa yang saya wat, sama juga seperti awk.. muhasabah diri.. mesti ade sbb kenapa perkara itu berlaku kan.. :)

izzahdegreat said...

selamat hari raye :)
be happy always =)

man said...

slmt hari raya..kita kena banyak bersabar..sila lah dtg ke blog sy..http://ajax85.blogspot.com