Pada Suatu Hari

Assalamualaikum...

Panaskan hari ni....berpeluh-peluh aku. Time-time gini memang best kan lau boleh menikmati ape-ape yang menyegarkan...ABC DEF waah nikmatkan rasa.Segar tekak yang dah kering kontang ni.Baru ada semangat skit nak update entry kan..kan (alasan).....He

Aku baru perasan semenjak dua menjak ni blog aku sunyi jer. Takda dah yang duk sapa hye-hye..bye-bye.Aku tak tau nape..Maybe dorang dah tak sudi nak datang kat blog aku yang hampeh ni kot.Aku rindu korang sebenarnya...tapi nampaknya aku jer yang duk angau kat korang kan, sedangkan korang tak ingat aku pun....

Tapi...pada suatu hari jeng..baru aku perasan yang blog aku private.Umm patutlaa...........camne korang nak jenguk kan lau aku jer yang bleh tengok huhuhu...Ni ker yang dinamakan sengal atau.........whatever huh!! 

Sekian Terima Kasih.......



9 comments:

Cik Adieb said...

Agagaga,sengalnya kucing tu :D

Bulan Syurga Firdausi said...

ira....jgn la cakap mcm tu...maaf dua minggu ni hari tu sy kat hospital..ade jgk try bukak tp kadg2 blog awk jd private..xnk,jgn ckp mcm tu lg ye :) insyaAllah ada mase ade rezeki sy selalu ziarah dtg cni melawat ok ;)

Ira Nira said...

msf: sy guwau jer he.sy tau awk baiiik sgt ngn sy tau =)
cik adieb: hehe sengal sgt kn kucim 2 =)

nor fatihah said...

Entry ni buat saya tersenyum .. heee ^ ^

rodonz's crews said...

meremang bulu roma tgok kucing tuh..haha

cik kucinbrutal said...

aloloh..tomei nye kucing tue..
salam perkenalan juge ;)

Ungu Violet said...

hehehe...sengal gak la cam kucen tuh...hihi

Marya Yusof said...

As salam Ira,

Akak baru sempat jenguk2 kat sini lawat adik Ira yg ayu ni... Skrg Msia panas sgt ke dik? Rindu lak nak minum ABC...huhuuu

Kancil 8349 said...

simple entri