Saya Budak Baru Belajar


Yuhuu....hyeep2
Aku budak baru belajar jadi blogger 
bantu aku yer 
semoga blog aku tak terjebak lam kesesatan
kalau ada pendapat atau cadangan 
sila gtau erk....aku memang sangat naif &
suci lam dunia baru ni huhu

Kalau ada komen..kutukan aku sedia terima 
dengan hati yang terbuka & penuh ikhlas 
asalkan teguran itu membawa kebaikan kepada aku ok...... 
Aku redha..dan pasrah

Pada yang dah bagi teguran dan
pendapat pada aku sebelum ini
aku terharu sangat...
memang terbaik antara yang terbaaik
nanti kalau ada masa aku belanja....
belanja melancong naik belon panas yer

Cukup setakat ini yer..aku tak bleh tulis 
panjang-panjang 
coz aku baru belajar nanti ke laut plak aku melalut....
Ape-apepun selamat berblog semua yer...
sayang korang semua walau korang tak penah 
nak sayang aku (^_^)....


sekadar hiasan



14 comments:

aiNa yaZiD said...

hey..~! salam perkenalan..happy blogging.(^_^)

Misz Nuriz said...

folo sini.. :)

Bulan Syurga Firdaus said...

tq ira..
ye xpe muile bljar pn blog da cantik :)
keep going!

Ira Nera said...

Mekasiih...mekasiih (^_^)
Aina:slm p'kenalan 2
Misz Nuriz:mekasih err follow
Bulan syurga:hehe mekasih yer byk lg kna bljr.Nice knl awk

harrazdani said...

dah ok dah ni ira...cuma kalau boleh tukar box comment ni kepada pop up windows (caranya pegi kat setting - comment - comment form placement dan tick pop up window. ) pastu tick 'no' pada word verification...bukan apa utk memudahkan org komen entry ira....;)

sis92 said...

hai tuan blog..
keep blogging..
sis tahu awk suka pink, mari baca ni
http://blogsigadis92.blogspot.com/2011/08/we-all-blogger-pinkyawak-ada.html

Brilliant Marjan said...

salam kenal =)

jangan putus asa dlm dunia blog

afzalsukasuki said...

hmm nak suruh tambah ape lagi ea?hmm..tak nampak lagi.hehe.apa2 pun all da best girl :)

IkhAnif said...

takpe..naek slow-slow..tapi ingat kata-kata blogger otai nie.."nak naik senang tapi nak kekal susah.."..ape-ape pun keep blogging..>_<

Ira Nera said...

Harrazdani:mekasih dh wat dh..mekasih byk2
sis:yupp suka pink Ngee
Brillian:slm knl 2..mekasih
Afzal:mekasih...awk cikgu sy y baik he
ikhanif:thnkz bg support

sekamar rindu said...

salam..

saya pun sama...masih belajar..

* folo ur blog

JIJI YU said...

wohooh budak baru weh..jom ragging

MohdS said...

as salam.

~Selamat Hari Raya Aidil Fitri Maaf Zahir & Batin~

Princess Dina said...

hi..kak singgah lah blog ni:
http://letthaprincess.blogspot.com/
kat sini banyak tutorials untuk memajukan lagi blog kita! :D
tapi tu bukan blog sy lah..hehe :P